Sopes del Món 2017

El dissabte 16 de desembre, es va celebrar la 2a edició del Festival de Sopes del món a l'Olivereta en col.laboració del Mercat de Sants i el districte de Sants-Montjuïc.
 

En aquesta edició 22 cuiners van preparar 15 sopes de llocs tan diversos com: Illa de Guadalupe, Rússia, Xina, Filipines, Perú, Xile, República Dominicana, Brasil, Marroc, Estats Units, Andalusia, Aragó i Catalunya.

Es van repartir 1300 racions de sopes gratuitament, mentre el trio Barnouche amenitzava la estona amb el seu swing-jazz.

Podeu veure més fotografies a la pàgina de el3.

 

 

Galeria fotogràfica

El proper dissabte 16 de desembre, es celebrarà el 2n Festival de Sopes del món a l'Olivereta.
 

És un esdeveniment que pretén reunir els veïns i veïnes del barri entorn de la taula, amb sopes fetes per ells mateixos i fer germanor! És un acte inspirat en un Festival que se celebra de fa més de 15 anys a Nou barris amb molt d'èxit.

Si esteu interessats en sumar-vos a la cuina de les sopes, el funcionament és molt senzill. Nosaltres proporcionem tot el material (fogons, taules, olles...) i els ingredients (amb patrocini del Mercat de Sants). Els que cuinen una sopa poden venir a primera hora a cuinar-la a la plaça on hi haurà les cuines muntades o bé, portar-la feta de casa o semi preparada. Com ho veieu?

Estem buscant persones de diferents nacionalitats que vulguin compartir la sopa del seu país amb d'altres veïns. Penseu que a algún amic o conegut vostre li podria agradar la idea?

La inscripció la podeu fer mitjançant aquest formulari online.

L'any passat es va celebrar la primera edició. Els resultats els podeu veure en aquest video.

 

Cartell Sopes del Món 2017