Què fem?

Desenvolupem projectes educatius sobre interculturalitat i de sensibilització social

Projectes educatius comunitaris a través de l’art, tallers per a joves, infants o adults.

Desenvolupem activitats integrals que fomenten la convivència i afavoreixen la resolució de conflictes i la prevenció de pràctiques de risc.

Tallers, jocs, música, dansa i festes interculturals, a les escoles i al carrer, per a promoure la integració de les diverses cultures que conviuen al nostre país.

També mantenim un vincle estret amb la nostra realitat més immediata col·laborant amb grups, institucions i plataformes juvenils de la ciutat, del país, d’Europa i d’Amèrica Llatina.

Tallers sobre teatre social i les tècniques de l’espectacle

Som especialistes en teatre comunitari i teatre de l’oprimit, un conjunt de tècniques ideades pel pedagog Augusto Boal (Brasil) que permeten treballar problemes de la vida quotidiana o a resoldre conflictes socials més profunds. També emprem exercicis i tècniques desenvolupats per diferents pedagogs del teatre social, com ara: Johannes Galli (Àustria), Adhemar Bianchi (Argentina), Orlando Cajamarca (Colòmbia), George Laferrière (Québec), Allan Owens (Anglaterra), entre d’altres.

Oferim cursos per a donar a conèixer aquelles especialitats que ajuden a millorar la feina dels amateurs i professionals, tant en l’àmbit social com cultural. Realitzem cursos d’il·luminació, producció, distribució d’espectacles, regidoria, escenografia, vestuari, sonorització, maquillatge...

 

Tallers i animacions artístiques per al foment de la diversitat

Realitzem diferents tipus de tallers artístics, puntuals i no, per tal de fomentar el coneixement de la diversitat al món, d’altres de presa de consciència de problemàtiques socials o de convivència.

 

Intercanvis i projectes internacionals

Joves de 15 a 25 anys de grups formals participen en trobades europees o internacionals entorn d’una o més disciplines artístiques, explorant un tema amb contingut social. Els joves amb algun tipus de desavantatge hi són prioritàris.