Festival de les Sopes del Món 2018

El Festival de les Sopes del Món a l'Olivereta es va celebrar el 15 de desembre amb un gran èxit de participació i de públic. Ens vam menjar totes les sopes i vam passar una estona molt agradable entre sopa i sopa.

A continuació podeu veure algunes fotos.

 

Torna per tercer any el Festival de les Sopes del Món a la plaça de l'Olivereta del barri de Sants-Badal.

Per aquesta ocasió, i com a novetats d'aquest any 2018:

16 de novembre:

Acció promocional, amb entrega de flyers i inscripcions.

L'acció estarà amenitzada pel grup Acoustic Guiri Explosion.

Lloc i hora: Font Nova de Plaça de Sants a partir de les 17.15h

15 de desembre:

3r Festival de les Sopes del Món, amb ampliació de la zona de carpes i més capacitat per acollir nous cuiners i cuineres!

Música en directe.

Entrega de sopes a partir de les 13h

Si esteu interessats en sumar-vos a la cuina de les sopes, el funcionament és molt senzill. Nosaltres proporcionem tot el material (fogons, taules, olles...) i els ingredients (amb patrocini del Mercat de Sants). Els que cuinen una sopa poden venir a primera hora a cuinar-la a la plaça on hi haurà les cuines muntades o bé, portar-la feta de casa o semi preparada. Com ho veieu?

Estem buscant persones de diferents nacionalitats que vulguin compartir la sopa del seu país amb d'altres veïns. Penseu que a algún amic o conegut vostre li podria agradar la idea?

Ja us podeu inscriure al formulari del Festival. No deixeu passar l'oportunitat d'apuntar-vos !! Els dies passen i les plaçes es van omplint.