Ja tenim 20 anys

Com passa el temps, sembla mentida i ja hem fet 20 anys!!

Va ser el 2018, Artixoc va complir 20 anys en ruta per projectes culturals, participatius i de transformació social. Per celebrar-ho es va realitzar una gran Festa amb més de 200 convidats. Divendres 23 de novembre a les 20h la Festa es va celebrar a la Lleialtat santsenca. L'acte s'organitzava a favor del projecte Escena Històrica 2019 i girava entorn del món del Teatre i el Cabaret. Nombrosos artistes van actuar de manera desinteressada i ens van fer gaudir amb humor, música i moooolta ploma!

Va ser presentat per Gemma Deusedas (actriu de "Polònia" tv3 i amiga i veïna i companya a l’escola!), coneguda també perquè havia fet el pregó del mateix any de la Festa Major de Sants.

Es va fer un passi del documental "Quan tots pugem a escena!" sobre l'espectacle "En temps del Sr.Muñoz, can Batllós als anys 40" i es van estrenar els videos curts “Cançó de l’espectacle En temps del Sr Muñoz” i “la Història et crida?”.

Vam realitzar un sopar de gala, molt esbojarrat, gràcies a la col.laboració de molts voluntaris/cuiners/eres. Un menú per a recordar!

- Amanida simpàtica

- Crema de carbassa dolça

- Llom de porc rostit amb salsa suau i guarnició d'arròs

- Pastís d'aniversari

- Aigua, vi i cava.

Les actuacions també són per a no oblidar!!

Sardanalesque (Escola Burlesque experience, ubicada a Sants)

Brincadeira (Batucada i Hang electrònic, treballen de fa molts anys amb nosaltres i també a la Bàscula)

Dani Caracola i Kike Ubieto (cantautor Folk, santsenc i compositor de la cançó de l'espectacle)

Acoustic Guiri Explosion (Quintet de Swing)

Xavi Villena (actor/mim que ha treballat amb Comediants)

Karlos Kosas (poesia còmica)

Entre amics i amigues, alguns vinguts de França, Anglaterra i Itàlia, expressament per l’ocasió, vam viure un moment de germanor, molt especial …vam recordar la feina feta i vam celebrar la cultura als barris, feta amb tanta il.lusió com estimació! Visca la cultura dels barris i per molts anys més!!!

 

Esperem reveure't i gaudir del teatre de nou amb la teva companyia !!

Benvinguts a la festa!!!

 

Equip d'Artixoc