Curs Escena Històrica

ESCENA HISTÒRICA: OFICIS DE L’ESPECTACLE I TÈCNIQUES D’ÈPOCA

Noves sessions informatives !!

Totes elles a la Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles, 31)

17 de gener a les 19:30h

1 de febrer a les 12h

12 de febrer a les 19:30h

Per a fer la pre-inscripció has d'omplir aquest formulari (català/castellà)

És un curs de professionalització en diferents oficis relacionats amb les arts escèniques, per a persones especialment afectades per l’atur. Està organitzat en 2 mòduls i compta amb 80h de formació en cada modalitat repartides en 6 mesos:

1) Maquillatge i perruqueria d’època

2) Vestuari i complements d’època.

Els mòduls giraran entorn d’eixos comuns com són: formació en temes laborals, creixement personal i coneixements específics sobre creativitat, estètica i modelatge d’època.

Capacitarà a un total de 35 alumnes repartits en 2 blocs (l'alumne ha d'escollir una única modalitat). Els alumnes faran entre 100 i 150h en pràctiques en projectes, empreses, institucions culturals i tallers professionals.

L’àmbit de treball general del projecte és la ciutat de Barcelona. No obstant això, posarem èmfasi que es faciliti l’accés de persones provinents en primer lloc del barri de La Bordeta. En segon lloc, persones de tot el districte de Sants-Montjuic i en tercer, de Barcelona en general.

Aquest programa formatiu va adreçat a col·lectius de persones que, afectades per tenir alguna dificultat laboral, vulgui millorar les seves possibilitats laborals o directament aprofiti aquesta formació per a entrar dins el món del treball. Està pensada per a perfils amb menor formació o que no han adquirit les habilitats per desenvolupar ocupacions fora del seu sector concret.