El fil d’Ariadna – Inscripcions

El Fil d'AriadnaInscriu-te!

El programa “El fil d’Ariadna” es troba inclòs dins les activitats del projecte “Teeeatre, Emociona’t, Expressa’t, Estrena” que du a terme Artixoc i que comprèn activitats educatives de teatre a instituts de secundària de Barcelona i activitats culturals i de lleure per a formar vincles entre família, alumnat, escola i territori.

Ja teniu disponible la inscripció a les activitats d’octubre i de novembre, consulteu-les al formulari d’inscripció aquí sota.

IMPORTANT: La majoria de les activitats estan pensades per a nens, nenes i joves a partir de 8 – 10 anys. Si teniu infants més petits, si us plau, consulteu-nos abans.

Si voleu saber-ne més podeu seguir-nos a les xarxes @artixoc: twitter, instagram i facebook.

També ens podeu contactar aquí.

Amb el suport de

Apropa Cultura Ajuntament de Barcelona Generalitat de Catalunya

 


En acabar la inscripció, rebreu un correu de confirmació a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcinat. Si no el rebeu, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Recordeu que també ens podeu contactar aquí. Gràcies.

Podeu participar en més d’una activitat. Tingueu en compte que haureu d’omplir un formulari nou per a  cada activitat.

A causa del COVID-19, cal especificar el nom i cognoms de TOTES les persones que participaran en les activitats. Gràcies.


No queden entrades ni opció de llista d’espera per als espectacles:

  • Dissabte 9 d’octubre, 18.30h: “Rhapsody in blue de Gershwin” (Palau de la Música Catalana).
  • Dissabte 16 d’octubre, 19.00h: “La Cançó de la Terra” – Mahler & Wagner (L’Auditori).
  • Dissabte 6 de novembre, 12.00h: “Banda Ampla”, Concerts en família 21-22 (L’Auditori).
  • Diumenge 31 d’octubre, 11.00h: “La petita Flauta Màgica” (Gran Teatre del Liceu).
  • Dissabte 20 de novembre, 18.30h: “Homenatge a John Williams” (Palau de la Música Catalana).


Si us plau, reserveu només aquells espectacles als quals esteu SEGURS que assistireu. Gràcies.

Si us plau, ompliu l'apartat "Nom i cognoms de l'acompanyant (adult)" amb el nom del 2n adult, si és el cas. Per normativa COVID necessitem tenir els noms de TOTS el participants. Gràcies.


A causa del COVID-19, cal especificar el nom i cognoms de TOTES les persones que participaran en les activitats.

És important que ens ho feu saber sobretot en casos com les cadires de rodes, ja que hem d'avisar amb antel·lació al teatre / sala de l'activitat.

Si us plau, ompliu aquest apartat amb el nom del 2n adult, si és el cas. Per normativa COVID necessitem tenir els noms de TOTS el participants. Gràcies.

Noms dels nens / joves (fins a 18 anys).

En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 perquè les meves dades puguin ser utilitzats per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per les la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA,BARCELONA, o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.