El fil d’Ariadna

El Fil d'AriadnaInscriu-te!

El programa “El fil d’Ariadna(3ª edició) es troba inclòs dins les activitats del projecte “Teeeatre, Emociona’t, Expressa’t, Estrena” que du a terme Artixoc i que comprèn activitats educatives de teatre a instituts de secundària de Barcelona i activitats culturals i de lleure per a formar vincles entre família, alumnat, escola i territori.

Ja teniu disponible la inscripció a les activitats de novembre i desembre, consulteu-les al formulari d’inscripció aquí sota.


ENTRADES ESGOTADES.  Tenim una llarga llista d’espera per al concert d’homenatge a John Williams.


IMPORTANT:

    • L’espectacle de titelles “El monstre de colors” està especialment recomanat per als més petits.
    • El concert “Homenatge a John Williams” (2ª part) inclou imatges de pel·licules que poden ferir la sensibilitat de l’espectador (Salvem el soldat Ryan, La llista de Schindler i JFK).
    • Els tres mosqueters” és un espectacle musical de dansa amb acrobàcies i lluita d’espases. Per a tots els públics. Basat en l’obra de Dumas.
    • Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció, quan les places s’hagin esgotat, es crearà una llista d’espera. Us avisarem – si us plau aneu comprovant el correu.
    • Pagament: rebreu un correu amb la informació corresponent. Les reserves no pagades dins del període assignat perdran la plaça.

Si voleu saber-ne més podeu seguir-nos a les xarxes @artixoc: twitter, instagram i facebook i al grup de facebook d’El Fil d’Ariadna. Trobareu més enllaços a la nostra pàgina de xarxes-socials.

També ens podeu contactar aquí.

Amb el suport de

Apropa Cultura Ajuntament de Barcelona Generalitat de Catalunya

 


En acabar la inscripció, rebreu un correu de confirmació a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcinat. Si no el rebeu, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Recordeu que també ens podeu contactar aquí. Gràcies.

Podeu participar en més d’una activitat. Tingueu en compte que haureu d’omplir un formulari nou per a  cada activitat.

Si us plau, especifiqueu el nom i cognoms de TOTES les persones que participaran en les activitats. Gràcies.


Properament anunciarem les dates de les activitats previstes per al 2023. Torneu aviat!Si us plau, reserveu només aquells espectacles als quals esteu SEGURS que assistireu. Gràcies.

Si us plau, ompliu l'apartat "Nom i cognoms de l'acompanyant (adult)" amb el nom del 2n adult, si és el cas. Per normativa COVID necessitem tenir els noms de TOTS el participants. Gràcies.


Cal especificar el nom i cognoms de TOTES les persones que participaran en les activitats.

És important que ens ho feu saber sobretot en casos com les cadires de rodes, ja que hem d'avisar amb antel·lació al teatre / sala de l'activitat.

Si us plau, ompliu aquest apartat amb el nom del 2n adult, si és el cas. Necessitem tenir els noms de TOTS el participants. Gràcies.

Noms dels nens / joves (fins a 18 anys).

En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 perquè les meves dades puguin ser utilitzats per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per les la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA,BARCELONA, o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.