El fil d’Ariadna

El Fil d'AriadnaInscriu-te!

*Ja teniu disponible la inscripció a les activitats d’abril i maig 2023.*

El programa “El fil d’Ariadna(4ª edició) es troba inclòs dins les activitats del projecte “Teeeatre, Emociona’t, Expressa’t, Estrena” que du a terme Artixoc i que comprèn activitats educatives de teatre a instituts de secundària de Barcelona i activitats culturals i de lleure per a formar vincles entre família, alumnat, escola i territori, i per a democratitzar l’accés a la cultura, és a dir, apropar la cultura a persones, joves i grans que tenen difícil accés a activitats culturals i del món de l’espectacle.

Els “Relleus Culturals“:

Busquem persones que puguin ACOMPANYAR ALTRES PERSONES a les quals els “costa” anar a espectacles pel seu compte. Podeu ajudar-nos a engrescar-los? La idea és trobar una o més persones a qui SUMAR als grups de les sortides d'”El fil d’Ariadna”.  Anomenem aquest rol “Relleu cultural” i ens agradaria comptar amb vosaltres per ajudar a que altres gaudissin d’estones d’oci i consum cultural de qualitat.

Si voleu saber-ne més podeu seguir-nos a les xarxes @artixoc: twitter, instagram i facebook i al grup de facebook d’El Fil d’Ariadna. També podeu consultar la nostra pàgina de xarxes-socials, o ens podeu contactar aquí.

Descarregueu el díptic aquí. I el díptic sobre els RELLEUS aquí.

Amb el suport de

Apropa Cultura Ajuntament de Barcelona Generalitat de Catalunya


IMPORTANT!

Hi ha molt poques entrades i volem que hi pugui participar el màxim nombre de persones, per això us oferim la possibilitat de triar-los tots ESPECIFICANT un ORDRE de PREFERÈNCIA al formulari. Segons la demanda, assignarem un espectacle per família.

Si us plau, reserveu només aquells espectacles als quals esteu SEGURS que assistireu. Gràcies.

Preu: 2€. Rebreu un correu amb la informació de pagament. Les reserves no pagades dins del període assignat perdran la plaça.


Informació dels espectacles:

  • NÚVOL NÚVOL: espectacle de titelles, a partir de 3 anys.
  • FEM SOMRIURE EL PLANETA: Concert coral, a càrrec del Cor Mitjans de l’Orfeó i Cor Infantil i Juvenil Palau Vincles.
  • ALMA: Espectacle visual per a la primera infància que parla del pas del temps, a partir de 2 anys.

 


Si us plau, trieu l’ORDRE de PREFERÈNCIA de cada espectacle. Segons la demanda, assignarem un espectacle per família.

Si NO us interessa algun dels espectacles trieu “0”.

 


Si us plau, reserveu només aquells espectacles als quals esteu SEGURS que assistireu. Gràcies.

Si us plau, ompliu l'apartat "Nom i cognoms de l'acompanyant (adult)" amb el nom del 2n adult, si és el cas. Gràcies.


Cal especificar el nom i cognoms de TOTES les persones que participaran en les activitats.

És important que ens ho feu saber sobretot en casos com les cadires de rodes, ja que hem d'avisar amb antel·lació al teatre / sala de l'activitat.

Si us plau, ompliu aquest apartat amb el nom del 2n adult, si és el cas. Necessitem tenir els noms de TOTS el participants. Gràcies.

Noms dels nens / joves (fins a 18 anys).

En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 perquè les meves dades puguin ser utilitzats per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per les la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA,BARCELONA, o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.


Heu de rebreu un correu de confirmació a l’adreça electrònica que ens heu proporcionat. Si no el rebeu, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Recordeu que també ens podeu contactar aquí. Gràcies.