Enquesta TeeeATRE

Enquesta per a les escoles i instituts – programa “TeeeATRE: emociona’t”


El programa “TeeeATRE: emociona’t, expressa’t, estrena’t” és un projecte educatiu basat en l’aprenentatge d’eines integrals per a la interpretació teatral per alumnat de centres d’entorns complexos. Es realitza en durades que van d’1 trimestre escolar a tot un curs. Va destinat a centres amb qui ja hem establert vincles en el passat.

ARTIXOC ho impulsa des del 2005 i hem anat rebent suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social La Caixa i la Diputació de Barcelona. Aquest suport s’ofereix als centres en forma de co-finançament, variable segons els recursos que es puguin anar aconseguint a cada temporada.

Objectius:

Degut a la pandèmia i les retallades que s’estan patint en educació les situacions als centres estan canviant. És necessari, per tant, fer una actualització de les necessitats de cada centre i oferir-vos les millors oportunitats possibles.

Sabem, per exemple, que l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE) ha passat en un any del 14% al 28%, un fet que suposa un esforç extra pels centres. També, que la majoria de recursos estan col.lapsats i, tot plegat, suposa una feina extra per als docents.

Amb la voluntat de ser una palanca més per assolir aquests reptes d’aprenentatge i de creixement personal en l’alumnat ideem el programa de “TeeeATRE” que manté el focus en:

  • l’ensenyament d’hàbits i valors
  • el desenvolupament d’habilitats expressives i lingüístiques en català
  • la capacitació per a l’escolta i la disciplina grupal
  • l’impuls de la creativitat grupal i individual, també amb les famílies

Des de que va començar el programa hem pogut oferir aquest recurs a més de 2000 usuaris, hem fet intercanvis internacionals i hem realitzat espectacles, formacions extraordinàries i participat en mostres artístiques juvenils.  


Us demanem que ompliu el qüestionari de sota (són 10 minuts!) i podrem conèixer millor les vostres necessitats.

(Podeu marcar més d’una opció)

 Si us plau, feu clic a la casella "No soc un robot" per a verificar l'enviament de l'enquesta.

Moltes gràcies!