El Fil d’Ariadna – Opina sobre la sortida

Opina sobre la sortida – El Fil d’Ariadna

Benvolgut / -da,

moltes gràcies per la teva participació. Estem molt interessats en la teva opinió i en la dels teus acompanyants. Ens agradaria que ens féssiu arribar la vostra valoració un cop realitzada la sortida a un dels espectacles que oferim.
El Fil d'Ariadna
Aquesta enquesta està dirigida a tots els participants a l’activitat majors de 15 anys.

El Fil d’Ariadna és un projecte que té l’objectiu d’apropar la cultura a les famílies i també utilitzar la cultura per a afavorir els vincles familiars…

Recordeu que és anònima, però si voleu deixar el vostre nom, ho podeu fer o bé a l’apartat de comentaris/observacions o bé omplint els apartats de contacte que hi ha al final de l’enquesta. També ens podeu contactar mitjançant aquest formulari de contacte.

Moltes gràcies!


 

(1=gens, 10=molt)

(1=molt dolenta, 10=molt bona)El Fil d'Ariadna té un objectiu cultural i un de social, per aquest motiu us demanem algunes dades personals. Recordeu que no és obligatori que contesteu cap de les preguntes i que l'enquesta és anònima.


Si us plau, descriviu els vostres motius amb una o dues frases. Gràcies.


Si us plau, descriviu els vostres motius amb una o dues frases. Gràcies.


Si heu contestat afirmativament, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte (teniu l'enllaç a dalt), o deixant aquí les vostres dades (pregunta número 14, a sota).
Recordeu que no és obligatori omplir cap d'aquestes dades.


Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar l'enviament de l'enquesta.
Moltes gràcies!